У червні завершив свій 4 сезон унікальний освітній проект "Лекторій для юних хіміків"

Основною метою проекту є, в першу чергу, профорієнтація молоді, розширення світогляду, залучення до вивчення та розуміння природничих наук усіх зацікавлених.
Цей рік поставив перед усіма нові виклики та задачі, необхідність реалізації нових форм освітньої комунікації і ми вирішили переформатувати наш курс в онлайн-формат, що важко для експериментальної науки, але це дозволило долучитись до навчання не тільки мешканцям Києва та області, а й усім бажаючим з будь-якого куточка України та світу.
Ми переконані, що цьогорічні слухачі Лекторію, які пройшли цей освітній марафон разом з нами, усвідомили логіку, красу та життєву необхідність хімічної науки, навіть у повсякденному житті.
Тож запрошуємо всіх бажаючих і наступного року долучатись до пізнання природничих наук, адже це – запорука успішного сталого розвитку нашого суспільства.
Команда Лекторію бажає Вам подальших успіхів та натхнення, нестримної жаги до пізнання, творчої наснаги і готовності до будь-яких викликів сьогодення!
А з тими, хто обере для себе хімічний фах - зустрінемось на Хімічному факультеті Київського національного університету імені Тараса Шевченка!
Давайте разом пригадаємо миттєвості Лекторію 2020-2021 навчального року: https://youtu.be/JwveatV7Jlc

Цікаво? Розкажи про нас друзям!