Партнерство Україна-Словаччина

Партнерство Україна-Словаччина
Партнерство Україна-Словаччина
Суттєвим внеском у міжнародне співробітництво хімічного факультету КНУ імені Тараса Шевченка і факультету гуманітарних і природничих наук Пряшівського університету у місті Пряшеві (Словаччина) стала грантова підтримка академічного обміну викладачів і студентів для стажування і навчання за програмою Erasmus+ KA107 у 2019-2022 рр. Незважаючи на виклики останніх років, пов’язані з пандемією, а особливо у вкрай напружений для України воєнний час, спільними зусиллями керівництва наших університетів, факультетів, а також викладачів і координаторів програми Erasmus+, основні поставлені завдання виконано.
Хімічний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка висловлює подяку пані декану, професору Янці Порачовій (prof. MVDr. Janka Poráčová, PhD., MBA), завідувачу кафедри екології, доценту Руслану Марійчуку (Doc. Ruslan Mariychuk, CSc.) і колективу факультету гуманітарних і природничих наук Пряшівського університету у місті Пряшеві, ERASMUS+ KA107 Program за всебічну підтримку українського народу і сприяння проходження успішного навчання і стажування наших студентів у Словаччині.
Chemická fakulta Kyjevskej národnej univerzity Tarasa Ševčenka ďakuje dekanke prof. MVDr. Janke Poráčovej, PhD., MBA, vedúcemu katedry ekológie doc. Ruslanovi Mariychukovi, CSc. a zamestnancom Fakulty humanitných a prírodných vied Prešovskej univerzity v Prešove, ERASMUS+ KA107 Program za všestrannú podporu ukrajinského ľudu a pomoc v úspešnom absolvovaní študijných a vedecko-výskumných stáži našich študentov na Slovensku.
Детальніше про здобутки співпраці та відгуки студентів.
Цікаво? Розкажи про нас друзям!