На Хімічному факультеті відбувся тематичний День відкритих дверей-онлайн, присвячений Льоду та Полум’ю.

Майбутні абітурієнти та їх батьки відчули себе дослідниками, які вивчали та аналізували взаємодію льоду – знання, що студенти отримують навчаючись на факультеті та полум’я – активного, яскравого студентського життя.
Зустріч розпочав декан факультету, доктор хімічних наук, професор Ю.М. Воловенко, окресливши основні переваги та особливості здобуття освіти на хімічному факультеті КНУ; доцент Наталія Усенко, заступник декана з навчальної роботи, розповіла про ключові аспекти навчально-наукової роботи факультету, міжнародне співробітництво та працевлаштування. Викладачі кожної з кафедр факультету познайомили зі спектром знань, який студенти отримують, навчаючись на кожній кафедрі, а також продемонстрували консолідуючу дію та вплив двох класичних стихій – льоду та полум’я – у захоплюючих хімічних дослідах.
Представники Студентського парламенту факультету поділились лайфхаками успішного та цікавого студентського життя та навчання, а відповідальна за роботу приймальної комісії в цьому році – доцент кафедри неорганічної хімії, Віра Пономарьова розповіла про формулу успіху вступу-2021!
Родзинкою заходу стала тепла зустріч з випускниками факультету, які завітали цього дня до Alma mater не тільки з України, а й з різних куточків світу, зокрема Японії, США, Швеції, Угорщини, аби поділитись своїми враженнями від навчання на факультеті, досвідом та здобутками.
А на завершення відбувся майстер-клас з приготування вершкового морозива, із застосуванням хімічних засобів екстреного охолодження.
 

Якщо Ви пропустили захопливу зустріч – маєте можливість насолодитися переглядом на YouTube-каналі факультету.


Хочете бути в курсі найактуальніших подій та новин хімічного факультету КНУ імені Тараса Шевченка? Підписуйтесь на наш YouTube-канал.

Цікаво? Розкажи про нас друзям!