Хімічний Хеловін - День відкритих дверей

3 Листопада 2018 року у Великій хiмiчнiй аудиторії розпочалось масштабне дійство – День відкритих дверей «Хімічний Хеловін». Такого ще не бачили стіни факультету..

Наука цього дня набула надзвичайно яскравого та творчого представлення, яке наче огранка діаманту надала хімічним експериментам особливої витонченості та краси.

На захід завітали шістдесят учнів шкіл Києва, області і різних міст України та навіть старшокласники з Мексики, які брали участь у Всеукраїнський турнір юних хіміків. Під час офіційної зустрічі з адміністрацією факультету, представниками приймальної комісії, викладачами, науковцями, аспірантами та студентами школярі та їх батьки одержали вичерпну інформацію щодо навчально-наукової діяльності факультету, студентського життя та особливостей вступної кампанії, а також дізнались про лайфхаки успішного абітурієнта.
Далі гості факультету вирушили у захопливу мандрівку навчальними й науковими лабораторіями, відкриваючи для себе багато нового, цікавого та корисного. Впевнені, що після усього побаченого та почутого цієї суботи на хімічному факультеті не залишилось жодної байдужої до світу науки людини! А цьогорічним випускникам бажаємо свідомого та успішного вибору фаху!
Дякуємо усім учасникам та гостям заходу! До наступної зустрічі 9 лютого 2019 року!

Фотозвіт

Про нас у Новинах КНУ.

Цікаво? Розкажи про нас друзям!