Щиро вітаємо факультетську спільноту з початком чергового навчального року!

1 вересня – День знань!

1 вересня – День знань! Це день, коли ми знову відкриваємо сторінки книг та надихаємося на подорож у світ знань і вдосконалення. Ця дата наповнена надією, амбіціями та бажанням досягати найкращого.

Для студентів це новий етап у житті, сповнений цікавих викликів та можливостей саморозвитку. Пам'ятайте, що найбільш важливим є ваша зацікавленість у вивченні нового та прагнення досягати великих результатів. Ви здатні на це і ми віримо у вас! Особливо хочемо підтримати першокурсників, які тільки розпочинають свій професійний шлях Хіміка: вас чекає цікаве, насичене, неповторне студентське життя - насолоджуйтесь, працюйте, мудрішайте! Ваш фах надзвичайно важливий для перемоги і подальшого розквіту країни!

Для співробітників університету це дуже відповідальний час, час передачі знань іншим, час підтримки та вдосконалення спільного освітнього середовища. Ваш внесок у розвиток науки та освіти надзвичайно важливий!

Нехай цей рік принесе багато нових ідей, досягнень та незабутніх моментів у навчанні та роботі. Нехай кожен день знаменується хоч навіть і маленькою, але перемогою. Нехай знання і креативність завжди будуть нашими вірними супутниками!

Цікаво? Розкажи про нас друзям!