Корисна інформація

Практичне заняття для слухачів "Лекторію для юних хіміків"
Факультет надає слухачам Лекторію унікальну можливість попрацювати в справжній лабораторії. На занятті дізнаєтесь про базові навички роботи з органічними сполуками та набудете цінного практичного досвіду.
Минулої суботи відбулося чергове практичне заняття для слухачів "Лекторію для юних хіміків"
Відвідувачі набували навичок з основ аналітичної хімії. Заняття відкрила захоплююча лекція доцента Ліонель Зінько про особливості якісного та кількісного аналізу у аналітичній хімії, сфери його застосування, перспективи працевлаштування та кар'єри хіміка-аналітика. Потім невеликими групами, під керівництвом досвідчених хіміків, лекторійці власноруч виконали базовий набір якісних реакцій на основні катіони та аніони, а також кожен розв'язав індивідуальну задачу з ідентифікації катіонно-аніонного складу розчину невідомої неорганічної солі.
День відкритих дверей "Хімія відчуттів"
Під час заходу учасники дізнались про етапи вступної кампанії, особливості навчання та наукової роботи студентів, перспективи працевлаштування, програми співпраці з європейськими університетами та можливості закордонних стажувань. Команда Хімічного вдячна усім, хто долучився до заходу!
День відкритих дверей на Хімічному факультеті - "Хімія відчуттів" у офлайн-форматі!
День відкритих дверей на Хімічному факультеті! Початок заходу ‒ 23 березня 2024 року о 12:00. Чекаємо вас на хімічному факультеті КНУ імені Тараса Шевченка за адресою м. Київ, вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 12.
ОПУБЛІКОВАНО СПИСОК ПЕРЕМОЖЦІВ ВІДБІРКОВОГО ТУРУ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ КИЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА З ХІМІЇ У 2024 РОЦІ!
Хімічний факультет вітає переможців відбіркового туру Всеукраїнської олімпіади Київського національного університету імені Тараса Шевченка з хімії у 2024 році!
ВІДБІРКОВИЙ ТУР ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ КИЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА З ХІМІЇ У 2024 РОЦІ!
Хімічний факультет запрошує абітурієнтів до участі у І дистанційному (відбірковому) турі Всеукраїнської олімпіади Київського національного університету імені Тараса Шевченка з хімії у 2024 році!
ОЛІМПІАДА КИЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА ДЛЯ ВСТУПНИКІВ У 2024 РОЦІ
Хімічний факультет запрошує абітурієнтів до участі у Всеукраїнській олімпіаді Київського національного університету імені Тараса Шевченка з хімії у 2024 році!
День відкритих дверей "Зимовий квест на хімічному факультеті"
Минулої суботи, 9-го грудня, на хімічному факультеті КНУ відбувся День відкритих дверей "Зимовий квест на хімічному факультеті".
Зимовий квест на хімічному факультеті
У суботу, 9 грудня 2023 року о 12:00, заплановано яскраву подію – День відкритих дверей "Зимовий квест на хімічному факультеті".
Загальноуніверситетський день відкритих дверей КНУ ЕХРО Осінь ‒ 2023
Тиждень тому відбувся традиційний Загальноуніверситетський день відкритих дверей КНУ ЕХРО Осінь ‒ 2023. Пригадаймо разом найяскравіші моменти заходу, переглядаючи ретельно відібрані світлини в фотоальбомі хімічного факультету КНУ імені Тараса Шевченка в Facebook.

Сторінки

Цікаво? Розкажи про нас друзям!