Корисна інформація

День відкритих дверей "Хімія відчуттів"
Під час заходу учасники дізнались про етапи вступної кампанії, особливості навчання та наукової роботи студентів, перспективи працевлаштування, програми співпраці з європейськими університетами та можливості закордонних стажувань. Команда Хімічного вдячна усім, хто долучився до заходу!
День відкритих дверей на Хімічному факультеті - "Хімія відчуттів" у офлайн-форматі!
День відкритих дверей на Хімічному факультеті! Початок заходу ‒ 23 березня 2024 року о 12:00. Чекаємо вас на хімічному факультеті КНУ імені Тараса Шевченка за адресою м. Київ, вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 12.
ОПУБЛІКОВАНО СПИСОК ПЕРЕМОЖЦІВ ВІДБІРКОВОГО ТУРУ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ КИЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА З ХІМІЇ У 2024 РОЦІ!
Хімічний факультет вітає переможців відбіркового туру Всеукраїнської олімпіади Київського національного університету імені Тараса Шевченка з хімії у 2024 році!
ВІДБІРКОВИЙ ТУР ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ КИЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА З ХІМІЇ У 2024 РОЦІ!
Хімічний факультет запрошує абітурієнтів до участі у І дистанційному (відбірковому) турі Всеукраїнської олімпіади Київського національного університету імені Тараса Шевченка з хімії у 2024 році!
ОЛІМПІАДА КИЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА ДЛЯ ВСТУПНИКІВ У 2024 РОЦІ
Хімічний факультет запрошує абітурієнтів до участі у Всеукраїнській олімпіаді Київського національного університету імені Тараса Шевченка з хімії у 2024 році!
День відкритих дверей "Зимовий квест на хімічному факультеті"
Минулої суботи, 9-го грудня, на хімічному факультеті КНУ відбувся День відкритих дверей "Зимовий квест на хімічному факультеті".
Зимовий квест на хімічному факультеті
У суботу, 9 грудня 2023 року о 12:00, заплановано яскраву подію – День відкритих дверей "Зимовий квест на хімічному факультеті".
Загальноуніверситетський день відкритих дверей КНУ ЕХРО Осінь ‒ 2023
Тиждень тому відбувся традиційний Загальноуніверситетський день відкритих дверей КНУ ЕХРО Осінь ‒ 2023. Пригадаймо разом найяскравіші моменти заходу, переглядаючи ретельно відібрані світлини в фотоальбомі хімічного факультету КНУ імені Тараса Шевченка в Facebook.
Розпочато реєстрацію учасників на новий навчальний рік освітнього проєкту "Лекторій для юних хіміків"
На хімічному факультеті розпочато реєстрацію учасників на новий навчальний рік освітнього проєкту "Лекторій для юних хіміків". Запрошуємо абітурієнтів та учнів старших класів з усіх куточків України стати слухачами нашого Лекторію, який надає унікальну можливість для всіх бажаючих поглибити знання в галузі хімії.
1 вересня – День знань!
1 вересня – День знань! Це день, коли ми знову відкриваємо сторінки книг та надихаємося на подорож у світ знань і вдосконалення. Ця дата наповнена надією, амбіціями та бажанням досягати найкращого.

Сторінки

Цікаво? Розкажи про нас друзям!